zondag 15 januari 2017

Beste ouders

Zoals jullie al weten, gaan we verder met het thema '1000 wensen'.

Op maandag ben ik naar een bijscholing in de Odyssee hogeschool te Brussel. In de voormiddag zal juf Marjolein mij vervangen en in de namiddag Vera. De kleuters maakten verleden week al kennis met juf Marjolein.

Dinsdagvoormiddag bereiden we hapjes voor de nieuwjaarsreceptie.  De reuzen gaan in de namiddag in de grote school  hun nieuwjaarsbrief opzeggen voor de andere derdekleuterklassers en ook voor de leerlingen en de juffen van het eerste leerjaar. Nadien volgt er een nieuwjaarsreceptie met kinderchampagne en worden de hapjes opgegeten. De piepers blijven bij Hannelore maar mogen in de voormiddag natuurlijk helpen aan de hapjes en voorproeven ;).
Hopelijk is ons Juliette genezen en kunnen we haar verjaardag vieren!

Woensdag is er geen school wegens pedagogische studiedag.

Donderdag ben ik een ganse dag op bijscholing in Wezemaal. Ik word de ganse dag vervangen door juf Irene (moeke van Fran).

Vrijdag vieren we de verjaardag van ons Fran. We gaan gezellig samen kijken naar de film van Doornroosje en we luisteren wat de drie feeën wensen voor het pasgeboren prinsesje. We gaan ook na waar de meeste champagne in zit: in de smalle hoge fles of in de brede lage fles?

Groetjes

Juf Inge

*Indien er door jullie pizza's ten voordele van de school besteld worden, zijn deze af te halen in de eetzaal van onze afdeling in de plaats van, zoals vermeld in de brief, in de eetzaal van de centrumschool.
*De ouders van de reuzen die de CLB- brief nog niet mee terug naar school brachten, mogen dit in de loop van de week in de rode bak naast de klas leggen. Hartelijk dank!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten