zondag 19 maart 2017

Beste ouders

Joepie! Dinsdag mogen we gaan kijken naar de landbouwmachines en de kalveren§veulens op de paardenboerderij bij de papa van Arthaud te Erps-Kwerps. We vertrekken onmiddellijk om 8u45.

Mogen de kleuters een kinderschoendoos mee naar school brengen? We maken er een paasmandje mee ;)

De papieren zakdoeken en de natte doeken zijn bijna op. Mogen de piepers een doos papieren zakdoeken en de reuzen een doos natte doekjes mee naar school brengen voor de paasvakantie?

Het is voor onze kapoentjes zwaar om de verantwoordelijkheid te dragen over de vriendenboekjes. Ze weten soms niet meer met wie ze hun boekje het laatst meegegeven hebben. Kunnen deze boekjes voortaan door de mama's onderling uitgewisseld worden?

Woensdag word ik vervangen door Vera (kinderverzorgster) en juf Hanne. Ik ben naar een bijscholing over 'stress op het werk'.

Donderdagnamiddag vervangt Irene mij wegens muzische vergadering.

Merel, eerstejaarsstudente kleuternormaalschool Heverlee, komt een ganse week meespelen in het thema 'de tuin'.

Voor het maken van een kunstwerk met kosteloos materiaal (volgens de kunst van het Dadaïsme) mag uw kapoentje wegwerp- afval en vindmaterialen mee brengen. Deze materialen mogen verzameld worden in de groene krat recht tegenover de krat waarin de kleuters 's morgens de brooddozen verzamelen. (Kurken, kroonkurken, lipjes van een blikje, stukjes karton, een oude sleutel,...)
Volgende week , in het thema 'kunst', krijgen wij een knotsgekke workshop van een echte kunstenaar waarin de kleuters  een assemblage maken met allerlei vind- en wegwerpmaterialen. Ze experimenteren er op los en maken gekke combinaties met allerlei gevonden materialen.
Hartelijk dank!

Groetjes

Juf Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten